Sportieve Revalidatie
Ster Fysio Coumans Maastricht

Ster Fysio Coumans is op 2 locaties gehuisvest in een sportschool, heeft op de locatie Caberg een ruime oefenzaal, werkt samen met Maastricht Sport en ondersteunt verschillende sportverenigingen middels begeleiding en fysiotherapie.

Adviseren, begeleiden, behandelen en trainen van mensen die sporten staat in de sportieve revalidatie centraal. De fysiotherapeuten van Ster Fysio Coumans zullen jou helpen je doelstellingen te halen. Een zo functioneel mogelijk behandelplan waarbij mogelijkheden van zowel de recreatieve of professionele sporter centraal staat. Sporten is belangrijk voor jou en daarom is sportieve revalidatie gericht op datgene wat jij belangrijk vindt!

Verder kan sportieve revalidatie en training ook begeleiding bieden aan mensen met een chronische aandoening of verminderde belastbaarheid, waarvoor sporten een essentieel onderdeel van de behandeling is.

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie