Veilig revalideren – trainen bij Ster Fysio

Sinds 1 juli 2020 mag er weer binnen gesport worden!!!

We hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige revalidatie- / trainingsruimte te creëren waar iedereen met een goed gevoel kan trainen. Wij maken gebruik van:

  • een hygiëne protocol waar de fysiotherapeut toezicht op houdt
  • een reserveringssysteem, waardoor we nooit met meer als 5 personen in de oefenzaal zijn en de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.
  • Corona-preventie schermen tussen de trainingsapparatuur voor extra veiligheid (met dank aan HACO Glas)

Reserveer uw trainingsmoment bij uw eerstvolgend bezoek aan de fysiotherapeut of bel ons op 0437112218!

Tel: 0437112218
Mail: info@sterfysio.nl

Ster Fysio Coumans heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars en we hebben 3 vestigingen in Maastricht, te weten Caberg, Locatie Fit for Free Sportschool Maastricht en locatie Basic Fit Maastricht. Onze locaties bij deze sportscholen zijn we partner van partner van het netwerk Yorbody Fysiotherapie.

HygiëneProtocol Ster Fysio Klik hier

LICHT VOOR FYSIOTHERAPIE OP GROEN? OF TOCH ORANJE?

In de landelijke media en via andere social media kanalen wordt sinds donderdagavond 30 april, aangegeven dat het licht voor hervatten van fysiotherapie op GROEN staat. Een groen stoplicht nodigt uit tot gas geven…… Enige nuancering is echter aan de orde!

Het RIVM, VWS, NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) en KNGF (onze beroepsvereniging) hebben geadviseerd om de fysiotherapie waarbij fysiek contact nodig is RUSTIG OP TE SCHALEN.

De voorwaarden en richtlijnen hiervoor zijn vrijdag 1 mei bekend gemaakt. Zo kunnen we gezamenlijk bespreken hoe verdere fysiotherapie kan worden ingevuld.

Wij hechten natuurlijk veel waarde aan de te volgen voorwaarden en richtlijnen die als doel hebben het beperken van de gezondheidsrisico’s voor zowel patiënten, onze therapeuten en de hele samenleving.

We hebben ons de laatste weken natuurlijk goed op het heropenen van onze praktijken voorbereid.

STER FYSIO IS ER DUS KLAAR VOOR!

Indien u bij ons patiënt bent en nog in behandeling was toen we moesten sluiten, wordt u deze week geïnformeerd door uw fysiotherapeut. Bent u echter chronisch ziek of heeft u klachten van bovenste luchtwegen (hoesten, neusverkouden, keelpijn, koorts), dan verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen, maar eerst telefonisch contact op te nemen met uw fysiotherapeut.

Wij hopen u weer snel welkom te mogen heten op de één van onze locaties! Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via:

E: info@sterfysio.nl

T:  0437112218 of 0437112219.

Groeten Team Ster Fysio

Op basis van 51 reviews worden wij met een 9,7 beoordeeld op
“Zorgkaart Nederland!”
Wilt u ook gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie, zoals velen voor u, neem dan contact met ons op en maak snel een afspraak

Zie ons resultaat bij de Zorgkaart Nederland klik hier

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie
Lees alle recensies van Ster Fysio Coumans