Ster Fysio Coumans

Beter worden, Gezond zijn,
daar ligt onze kracht!

Ster Fysio Coumans

Bij Ster Fysio Coumans staat de patiënt centraal en ben je verzekerd van de persoonlijke aandacht en de beste begeleiding die nodig is om je klachten te verhelpen.

Professionals die de filosofie en werkwijze van Ster Fysio stevig in praktijk brengen en SAMEN werken aan jouw gezondheid, dat vinden wij een enorme uitdaging! Daar gaan we met de grootst mogelijke zorg mee om. Er wordt daarom geen enkele concessie aan kwaliteit gedaan en zijn we continue gericht op het hoogst mogelijke niveau te behalen bij onze collega’s, behandelingen, faciliteiten en kiezen we onze samenwerkingspartners zorgvuldig.

Wij bieden een ruime opzet en een ruim spectrum aan behandelmethoden op het vlak van fysiotherapie, voor zowel jong als oud, sporter als niet sporter, valide en minder valide.

De behandeling

Wij helpen je graag beter te worden en gezond te blijven, zo sta jij centraal en richten we jouw behandeltraject verantwoord, specialistisch en efficiënt in.  Altijd op zoek naar een passende behandeling met een optimaal rendement, worden behandelingen bijgesteld indien dat nodig mocht zijn en werken de fysiotherapeuten van Ster Fysio Coumans ook nauw samen met andere disciplines zoals huisartsen, specialisten, podotherapeuten, diëtisten en andere partners.

Jou bewegen, jou in beweging houden! Kortom wij doen niets liever dan mensen op weg helpen, terug naar hun dagelijkse activiteiten of hun oude sportniveau (of zelfs nog een beetje beter…). Dat is waar wij lol in hebben, enthousiast van worden en energie van krijgen.

Onze mensen

Ster Fysio beschikt over een ervaren en veelzijdig team en stuk voor stuk specialisten. Echte professionals die de filosofie en werkwijze van Ster Fysio Coumans goed in praktijk kunnen brengen. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring en kennis die voortdurend up to date is. Je kunt erop vertrouwen dat onze behandeling veilig en verantwoord is, maar bovenal resultaatgericht.

Op een aantal gebieden zijn we partner van specifieke netwerken gericht op kennis, expertise, optimaal behandelresultaat en maximale kwaliteit, te weten:

Deze netwerken worden samen gesteld uit fysiotherapeuten die zich vooral of uitsluitend richten op dit specifieke aandachtsgebied. In een aantal gevallen worden ook andere disciplines bij dit netwerk betrokken. Dit met het doel u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn