Geriatriefysiotherapie
Ster Fysio Coumans Maastricht

Geriatrie fysiotherapie, voor gezondheidsproblemen bij verouderings processen

Het specialisme geriatriefysiotherapie is gericht op het behandelen van kwetsbare ouderen, waar er sprake is van meervoudige gezondheidsproblemen. De geriatriefysiotherapeut heeft kennis en ervaring inzake ouderdomsziekten. Zo kunnen de beste keuzes gemaakt worden om de fysiotherapeutische behandeling volledig af te stemmen op de beste begeleiding en behandeling en zo lichamelijke functies behouden en/of herstellen.

Grondmotorische eigenschappen als kracht, uithoudingsvermogen en balans zijn daarbij het uitgangspunt omdat deze eigenschappen uit wetenschappelijk bewijs naar voren komen als de meest belangrijke eigenschappen voor het dagelijks bewegend functioneren van ouderen.
De geriatriefysiotherapeut kan ook bij u thuis komen, wel zo gemakkelijk als u wat moeilijker bij ons langs kunt komen.

We informeren en adviseren gezinsleden, mantelzorgers en werken we intensief samen met de huisarts, praktijkondersteuner of andere specialisten.

U staat er niet alleen voor!

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie