Fysiotherapie Ster Fysio Coumans Maastricht

De fysiotherapeut is de deskundige op het gebied van het menselijke bewegingsapparaat en kan u helpen indien u in het dagelijkse leven belemmeringen ondervindt bij het bewegen. De behandeling kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Onze praktijk beschikt over verschillende specialisaties, die afhankelijk van uw klacht(en), ingezet kunnen worden om in samenwerking uw klacht(en) te verminderen.

Wat gebeurt er tijdens de eerste behandeling?

Tijdens de eerste behandeling voert de fysiotherapeut in eerste instantie een uitgebreid vraaggesprek met u uit. Het vraaggesprek zorgt ervoor dat er een duidelijk beeld wordt verkregen van uw klacht(en) alvorens gestart gaat worden met het lichamelijke onderzoek. De fysiotherapeut kijkt bij het lichamelijke onderzoek niet alleen naar de klacht(en) zelf, maar onderzoekt tevens waar mogelijke oorzaken van de klacht(en) liggen. Op basis van de conclusies uit het onderzoek wordt er uiteindelijk in overleg een behandelplan opgesteld en een prognose gemaakt. Daarnaast is er ook oog voor preventie en geeft de fysiotherapeut u tips en adviezen mee waardoor een verergering van de klacht(en) of recidivering van de klacht(en) in de toekomst kan worden voorkomen.

Directe Toegankelijkheid

De fysiotherapeut is tegenwoordig direct toegankelijk, dat wil zeggen dat er voor een bezoek aan de fysiotherapeut geen verwijzing meer van een (huis)arts nodig is. In geval van directe toegankelijkheid zal de fysiotherapeut wel eerst een screening moeten uitvoeren om te beoordelen of uw klacht(en) een indicatie zijn voor fysiotherapie. Bij twijfel of uw klacht(en) met behulp van fysiotherapie kunnen worden verholpen, zal de fysiotherapeut contact opnemen met de huisarts tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie