Manuele Therapie
Ster Fysio Coumans Maastricht

Een manuele therapeut heeft na zijn opleiding tot fysiotherapeut een specialisatie voor Manuele Therapie gevolgd. De manueel therapeut heeft extra kennis van onderzoek en behandeling van klachten van gewrichten en de wervelkolom in het bijzonder.

Een behandeling bestaat er uit om jou te adviseren betreffende mogelijke oorzakelijkheden van het klachtenbeeld, waarbij in de therapie gebruik gemaakt kan worden van speciale manuele therapeutische technieken (mobiliseren, manipuleren), oefeningen en adviezen om mobiliteit te behouden of te verbeteren.

Vaak is er sprake van directe, merkbare resultaten van manuele therapie, waardoor behandeltrajecten vaak verkort worden.

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie