Beter worden,
Gezond zijn

daar ligt onze kracht!

Wij helpen je graag beter te worden en gezond te blijven, zo sta jij centraal en richten we jouw behandeltraject verantwoord, specialistisch en efficiënt in.  Altijd op zoek naar een passende behandeling met een optimaal rendement, worden behandelingen bijgesteld indien dat nodig mocht zijn en werken de fysiotherapeuten van Ster Fysio Coumans ook nauw samen met andere disciplines zoals huisartsen, specialisten, podotherapeuten, diëtisten en andere partners.

Jou bewegen, jou in beweging houden! Kortom wij doen niets liever dan mensen op weg helpen, terug naar hun dagelijkse activiteiten of hun oude sportniveau (of zelfs nog een beetje beter…). Dat is waar wij lol in hebben, enthousiast van worden en energie van krijgen.

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn