Shockwave bij
Ster Fysio Coumans Maastrich

Shockwave is een relatief nieuwe behandelvorm. Er is de laatste jaren veel wetenschappelijk onderzoek naar de toepassing van shockwave gedaan. Verschillende hoogkwalitatieve studies tonen aan dat shockwave bij verschillende chronische aandoeningen al na 2 tot 6 behandelingen effectief is. Ook als andere behandelingen eerder niet hielpen.

Een shockwave behandeling begint met een intake, waarna er een uitgebreid onderzoek zal plaatsvinden. Naast een lichamelijk onderzoek wordt er ook een echografisch onderzoek uitgevoerd om de klacht nog beter zichtbaar te maken. De shockwave kan zo nog nauwkeuriger toegepast worden.

Na het diagnostisch proces wordt door de fysiotherapeut overwogen of een behandeling met shockwave geïndiceerd is. De behandeling met shockwave duurt ongeveer 20 minuten. Verdoving is niet nodig en je zult geen tot minimale bijwerkingen ervaren.

Shockwave versterkt de kracht van fysiotherapie!

Sterfysio Coumans Maastricht

Beter worden, Gezond zijn

Beter worden, Gezond zijn, daar ligt onze kracht!
Jou bewegen, jou in beweging houden!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandSter Fysio Coumans is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Sinds ik in December 2011 een nieuwe heup kreeg en bij fysio Coumans in revalidatie ging ben ik er nooit meer weggegaan. Ik ben inmiddels 86 en ga nog steeds twee x p.w. ‘trainen’. Mijn krachten nemen nu af maar zonder hun goede begeleiding zou dit al jaren eerder zijn gebeurd. Ten zeerste aan te bevelen!

Corry van Lith

Peter Koumans: mijn rots in de branding. Houdt mij al jaren ‘in werking’! Makkelijk en flexibel in afspraken.

Sjoerdje Elderenbos Smeets

Gelukkig hebben we Peter anders hadden mijn voetbalschoenen al lang aan de kapstok gehangen

Helcole Titze Tillie