Ster Fysio Coumans in de ZorgkaartNederland TOP in 2022 en 2023

Ieder jaar wordt er een ZorgkaartNederland TOP samengesteld van de best gewaardeerde instelling van de zorgsectoren verpleeghuizen, wijkverpleging, ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken.

Met alle waarderingen uit 2023 heeft ZorgkaartNederland ook in 2023 weer uitgerekend welke zorginstellingen het best gewaardeerd werden door hun patiënten.

Ster Fysio Coumans behoort voor het 2e jaar op rij tot de 5 best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken!

De ZorgkaartNederland TOP2023

De Top van ZorgkaartNederland laat een top 5 zien van best gewaardeerde instellingen per zorgsector, zonder volgorde. Deze top 5 is bepaald aan de hand van waarderingen die zijn geplaatst in 2023. Het thema is dit jaar “Samen Beslissen”. De zorgorganisaties zijn mede beoordeeld op luisteren naar cliënten, uitleg en informatieverstrekking aan patiënten en bejegening van cliënten.

De ZorgkaartNederland TOP2023

Wij als Ster Fysio zijn vooral blij met de mooie woorden en beoordelingen van onze patiënten! Dat is naast het helpen van de mensen hetgeen waar wij de meeste voldoening uit halen. Wij denken dat persoonlijke aandacht; luisteren naar mensen en hun wensen, goed de hulpvraag uitvragen en daarmee samen aan de slag gaan, onze kracht is.

Tel: 0437112218
Mail: info@sterfysio.nl