Beste (oud-) patiënten van of  Ster Fysio Coumans – Yorbody Maastricht volgers,

Het zal je niet ontgaan zijn dat het coronavirus het nieuws flink in de greep heeft. Vanuit het RIVM wordt er dagelijks een update gegeven over het aantal besmettingen in Nederland en is er een richtlijn over hoe om te gaan met de hygiëne om verspreiding van het virus te voorkomen. Hygiëne staat in onze praktijk hoog in het vaandel! Daarom wassen wij, als fysiotherapeuten, al na iedere patiënt(e) onze handen en zien we erop toe dat onze fitnessapparatuur, na gebruik en regelmatig tussendoor, schoongemaakt wordt met desinfectie. De komende periode zullen wij erop toezien dat iedereen dat blijft doen.

Ook zijn wij op dit moment scherp op het feit of iemand in 1 van de risicogebieden is geweest en/of iemand verkouden of koortsig is. U krijgt dan direct een advies om in ieder geval telefonisch contact op te nemen met uw huisarts Zowel de gezondheid van u, als van onze patiënten en collega’s hebben wij hoog in het vaandel en wij doen alles wat binnen onze macht ligt om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij komen als fysiotherapeuten met veel mensen in aanraking en ook met het traditionele griepvirus houden wij dit beleid erop na.

Twijfel je over jouw behandeling omdat jij je misschien niet lekker voelt? Schroom dan niet om een van onze collega’s te contacteren!

Voor meer informatie kun je kijken op onderstaande sites.

RIVM: Actuele informatie coronavirus

RIVM: Algemene informatie coronavirus

RIVM: Vragen en Antwoorden over het coronavirus

Met vriendelijke groet,

Het Ster Fysio Team.